time goes by so quickly

nu har jag gått i skola i 2 månader.
gjorde 2 tentor i veckan, matte och hotell management test.
Båda proven gick bra bör få G på båda då jag svarade på alla frågor på båda.
Fick dock ett IG på turism provet. men jag förstår verkligen inte nånting utav det. läraren sa att de bara var ett litet test som dom hade för att dom va tvungna att ha ett och att de inte var något viktigt. men ja fick ju ig på de då jag vet inte om ja måste göra om det eller inte. Sen var läraren så flummig, alla sov på lektionen och han snackade typ inte om något relevant. Så jag får se hur det blir med det där.

Nu innan jul har jag en ekonomisk analys, prov nästa måndag och grupparbetsredovisning som ska göras.
Annars ligger jag bra till. Är så skönt att kunna bocka av grejer. Nervös inför management provet är jag i alla fall som är nästa måndag. Det är samma lärare som gav mig IG sist så jag får se hur det går. jag avskyr verkligen den läraren. så jävla seg att lyssna på..

Innan jul blir det att skicka ut mina CVn till praktikplatser som kan vara lämpliga. Ska bli intressant att se vart man hamnar.

Idag jobbar jag i alla fall. Känns mycket bättre nu då jag vant mig och börja känna mig bekväm i arbetet. Sen får jag ju lägga upp grejer som jag vill då jag jobbar själv under mina pass. Vilket är skönt. Har varit mycket jobb nu i oktober. jobbat 70 timmar under hela månaden vilket är ganska mycket då jag pluggar på heltid. nu i november är jag dock bara uppskriven under en helg.(hitills) blir nog 2 tillslut ändå då jag är ledig då jag ska till åre om 2 veckor. Ska bli så roligt!

Nu ska jag försöka plugga lite innan jag ska iväg och jobba. Måste klara provet nästa måndag. Samt förbereda mig inför ev omprov.

Imorgon ska jag åka in och leta info för min ekonomiska analys jag ska göra. hoppas det inte är allt för svårt att hitta bra info inför det.

Äh nu blir det att studera lite.!

Tjing!

oh maaan

ojojoj, gårdagen känndes som en hel vecka. tur att jag är ledig idag. eller ledig och ledig. har prov på torsdag så jag pluggar väll mest till det just nu.

matteprovet gick bra i alla fall. känns så skönt att ha det gjort. ja svarade på alla frågor så G borde ja få i alla fall. annars betyder det att jag satt och räknade förjävla fel i 3 timmar.

på torsdag har jag prov i front desk management. något nervös då det är på 9 kapitell provet är på.
känns rätt så lugnt men ja e ändå orolig för jag vill verkligen ha asbra betyg i front dest management då det är det ja vill jobba med sen.
eller i ett tag i alla fall. sjukt sugen på att starta eget hotell en vacker dag. men inte just nu...

äh, åter till studierna.

Tjing!

exam 2morrow

matteprov i morgon. som jag oroat mig för detta. men efter att pluggat 3 hela dagar så känns det helt okey att göra prov imorgon. tror att jag klarar det. jag förstår ju hur ja räknar ut alla grejer så det ska nog gå bra.

ska bli så skönt att få det gjort oxå.  sen i veckan är det prov i hotel management. och till helgen jobbar jag.
Ska bli så skönt att ta nya tag och lämna det man gjort innan.
jag har gått i skolan i 8 veckor nu imorgon. börjar verkligen vänja mig med långa dagar i bänken vilket är skönt.

Det jag ser mest fram emot just nu är att åka hem om 3 veckor. Ska bli så skönt. Tjata som fan fick jag göra för att få ledigt från jobbet oxå. Fast jag sa till över en månad innan ja skulle ha jobbat. helt störd.

löning imorgon. YEY

än nu ska ja sova. viktigt att vara utvilad imorgon..

Tjing and wish me luck!

de går bra nu

känns bättre på jobbet nu

ja kände igår att ja stressade upp mig alldeles för mycket men sen tog jag det lite lugnare å då gick allt jättebra.

nu i veckan är det också mycket saker som ska göras.

Måste plugga matte och hotell eftersom att ja ha prov på de veckan efter sen ska jag göra klart mitt CV och skicka in det. Skönt att bli klar med CVt så jag kan börja bomba ut ansökningar till praktikplatser!

hotellprovet vet jag att jag grejar men det är ju den där matten... jag blandar ihop alla olika regler vilket gör saker och ting svårare.

känns bra att jag har lite grejer att göra tills jag åker hem vecka 45. blir nog inte så mycket att plugga under den helgen känns det som då.

än nu blir det att study hard. hihi

tjing

frost i Göteborg

Nu börjar det bli höst i Göteborg.
Var frost ute idag då jag vaknade.

Jag har verkligen hemlängtan men 4 veckor till kan jag stå ut.
Har massor att göra just nu fram till dess. 3 prov, ett grupparbete och göra klart CV och skicka iväg det till en massa hotell. Hoppas jag får någon bra praktikplats också.

Jag vet inte riktigt vart jag vill vara men jag kommer skicka ut till jättemånga hotell så jag får se vart jag hamnar.
Är väldigt sugen på Australien, London eller typ Grekland, Italien eller något annat ställe i Europa.
Ska bli spännande.

Ang skolan så failade jag nog turismprovet ganska bra skulle jag tro. men ja får väll göra omprov i väsrta fall. hoppas dock att jag slipper det. Pluggar som satan till ekonomi provet och hotell provet. Men hotell provet känns kanska lugnt.

Idag ska jag jobba. Är väll inte så jättepeppad men skönt att komma ut och jobba lite.
Nu är det inte häller så länge tills det är lön. Och sen får jag åka hem snart oxå! YEY

Jag kommer va hemma i 4 dagar så det blir som en liten weekend. och det är jag värd efter alla inlämningsgrejer som väntar mig.

Nu ska jag plugga lite sen blir det som sagt jobb.
Jag funderar på att byta rum oxå men får se hur jag gör med det.Sparar 700 per månad men bor jävligt mycket mindre då oxå. aja, värt att tänka  på i alla fall.

Tjing

yey

gjorde hotellprovet i måndags. var svårare än vad jag trodde de skulle vara. men de känns som jag klarade det galant i alla fall.

Nu har  vi prov på 9 kapittel i slutet av oktober och matteprov efter det. så hoppas det går bra men de är mycket som ska göras just nu och ja vill verkligen ha mvg på allt. samtidigt som jag måste jobba å stå i.
anyway. jag kännde att jag behövde åka hem till norrland lite så ja åker hem vecka 45 i 4 dagar. då har jag gjort både matten och hotellprovet så ska nog vara ganska lugnt då.

nu måste jag plugga!

har även slutat snusa. go me!

Tjing 

RSS 2.0